2014. máj. 6.

Etyeki Piknik

Cirka egy hónappal ezelőtt egy nagyon jó kis rendezvényen vettünk részt Etyeken. A neve az hogy Etyeki Piknik. Gyakorlatilag az egész egy nagyon kellemes gasztro- és bortúra, hisz pincéről pincére járva, kóstolópohárral a kezünkben ízlelhetjük végig (nem csak a környék) zamatos, ínyünkre való borait, pezsgőit, sajtjait, sonkáit. Mi is így tettünk barátainkkal együtt, s amíg a felnőttek szorgalmasan és egyre vidámabban kóstolgattak, addig a gyerekek a különféle kézműves foglalkozásokon gyurmáztak, varrtak vagy a vásárosoknál alkudoztak hímzett levendula párnára. Közben hideg citromos limonádét és friss kürtőskalácsot majszoltak.
www.etyekipiknik.hu

Gyönyörű környezetben, friss levegőn hömpölyögtünk az egyáltalán nem zavaróan nagy tömeggel és koccintottunk és emeltük egymásra meg a világ nagy dolgaira poharainkat bennük a legfinomabb illatú, hűvös szőlő nedvekkel.
Este több helyen szólt a zene élőben, kicsit táncoltunk is de még többet nevettünk.

Szerencsére nyáron (2014. jún. 7-8.) és ősszel (2014. szeptember 6-7.) is lesz Etyeki Piknik. Én biztos hogy megyek még máskor is.

És egy javaslat. Bátran térjetek le a kijelölt útvonalról, mert hangulatos sétát tehettek másfelé is. Ott nincs se tömeg se lángos, vannak azonban eldugott kis pincészetek, kilátó, csend és nyugalom. Mi mindkettőt kipróbáltuk és így volt az igazi.





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése