2014. febr. 20.

Leka szobája

Szeretem a könyveket. Nagyon. Legyen az régi vagy új, ismeretterjesztő irodalom vagy ponyva. Minden egyes (beszerzett) elolvasott  könyv által gazdagabbnak érzem magam. Vannak azonban olyan jellegű könyvek, amiket csupán nézegetni is legalább akkora öröm, mint olvasni.
Ilyen nagy képes kedvencem például a Petrik Adrien sorozat vagy a Malonyai Dezső kötetek. De ez utóbbi egy egészen más minőség, életre szóló és életeken átívelő tudás tára, a magyar népművészet bibliája.

A minap azonban nagyon inspiratív könyvre bukkantam, melyben igényes és jól megkomponált fotókkal, illusztrációkkal és nem zavaróan direkt marketing szöveggel segítenek a kisgyerekes családoknak "belazulni" a hétköznapok és hétvégék otthon töltött értékes perceibe.


Kicsit az ember a perverzióit is kiélheti a könyv által, hiszen abba az illúzióba ringathatjuk magunkat, hogy egy-egy kép erejéig "beleshetünk" ismeretlen családok életébe. Megnézhetjük, hogy mások hogyan csinálják.



Persze, persze. Tudjuk, hogy nem a valóságot látjuk mégis izgalmas játék belegondolni, elképzelni és látni a kisgyerekekkel járó rumlisjátékosmaszatoskedves életérzést idegen családok nézőpontjából.



A sok apró leírással és praktikákkal tarkított szösszenet pedig kivitelezhetővé teszi a látottak alkalmazását akár anélkül is, hogy betennék a lábunkat a kérdéses bútoráruházba.


Egyszóval ez egy szerethető, tartalmas kiadvány, nekem tetszett.
Beszerzési helye: Ikea. Ára: family kártyával 2490 Ft, 224 oldal.

És hogy valójában hogyan zajlik egy ikeás fotózás?
Az örömzenélést leszámítva a végéről valahogy így :)
brightbazaarblog.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése