2011. júl. 27.

Fiúsból csajosat, avagy a futóbicikli két élete

Ha már akkor tudom, hogy lányom is lesz, amikor még a fiamnak vettük meg a futóbiciklijét, valószínűleg nem a pókemberes dizájn mellett tesszük le a voksot. Inkább kerestünk volna valami olyat, amit mindkét nem aprócska képviselői is örömmel tudnak használni. Mivel azonban a szerkezet bevált, a pókemberen pedig már rég túlnőttünk, végül az átalakítás mellett döntöttünk. 
Az első fotót a vateráról halásztam, mert nem készítettem bemutató képet az eredeti állapotról sajnos. A többi fénykép már saját. Bár jó gép hiányában a lenti fényképek sem adják vissza a fújás után kapott színváltós rózsaszín árnyalatait és kissé pirosnak hatnak.
A metamorfózishoz rózsaszín festék spray-re, új rózsaszínű fogantyú szivacsokra, egy kis biciklis kosárkára, egy nagyméretű masnira és egy katicás csengőre volt csupán szükség. A pókemberes borítást a kormány közepéről eltávolítottuk, és amit hirtelen a kezünk ügyében találtunk varrtuk fel helyette a megmaradt szivacsra. Jelen esetben egy lyukas karúszó maradékából kivágott vízhatlan divat cicát. A kosárban utazó pónik nem képezik részét a képeken bemutatott terméknek :-)





4 megjegyzés:

  1. A kicsilány mosolya magáért beszél. Tutira nincs senkinek ilyen dizájnos bicaja!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Megírnád a rózsaszín festékspray nevét? Nekem azt mondták a festékboltban ilyen színben nincs. Köszi!

    VálaszTörlés
  3. Helymimi, a márkára már nem emlékszem, viszont arra igen, hogy uv rózsaszín jelölő spray volt. Ha így keresed, biztosan megtalálod.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a válaszod! Gratulálok a blogodhoz, az ötleteidhez és a munkáidhoz! Minden nagyon tetszik

    VálaszTörlés